Lempäälän kiekkokapteenit Linnan juhlissa – Jenni Hiirikoski ja Marko Anttila edustivat Presidentinlinnassa

Jääkiekkoilija Jenni Hiirikoski kättelee tasavallan presidentti Sauli Niinistöä, edustalla rouva Jenni Haukio. Taustalla näkyy naisten maajoukkueen päävalmentaja Pasi Mustonen. Kuva: kuvakaappaus Ylen lähetyksestä

Jääkiekkoilijat ja maajoukkuekapteenit Jenni Hiirikoski ja Marko Anttila edustivat suomalaisia huippu-urheilijoita ja lempääläisiä Linnan juhlissa Presidentinlinnassa tänä iltana.

Hiirikoski oli kapteeni, kun Suomen naisten maajoukkue voitti kotikisoissa MM-hopeaa alkuvuodesta. Anttila puolestaan oli kapteeni, kun miesten maajoukkue voitti MM-kultaa keväällä.

Anttila saapui Linnan juhliin puolisonsa Heidi Anttilan kanssa. Hiirikoski saapui yksin. Hiirikoski ja Anttila saapuivat kättelemään tasavallan presidentti Sauli Niinistöä ja rouva Jenni Haukiota kättelyvaiheen alkuvaiheessa.

Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlissa oli paikalla myös muutamia muita lempääläisiä, muun muassa kansanedustaja Veijo Niemi ja kirjailija Sari Peltoniemi.

Jääkiekkoilija Marko Anttila kättelee tasavallan presidentti Sauli Niinistöä. Pituuseron huomaa: Anttila 203 cm, Niinistö 177 cm. Kuva: kuvakaappaus Ylen lähetyksestä

Marko Anttila saapui Linnan juhliin puolisonsa Heidi Anttilan kanssa. Kuva: kuvakaappaus Ylen lähetyksestä

LUE LISÄÄ AIHEESTA

Jenni Hiirikoski kiittää Jääkiekkoliittoa tasa-arvotyöstä, meinasi siirtyä naisten NHL:ään ja kertoo kitkerästä MM-finaalista: ”Tuomio oli väärä, olen yhä sitä mieltä!”

LVS:n erikoishaastatteluun istahtanut Marko Anttila on rauhallinen ja ystävällinen veikko: Mörkö kertoo MM-huumasta, NHL:stä ja tulevaisuuden uranäkymistään

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?