Tanssiopiston nuoret menestyivät syksyn tanssikilpailuissa – Helmikuussa suuri musiikki- ja tanssishow Ti-Ti Nalle -perheen kanssa

Valtakunnallisessa jazztanssikilpailussa toinen tanssiopiston kunniamaininnalla palkituista ryhmistä oli Jazz Ek Dominot. Heidän tanssinsa ’Tyttöjen tupa’ nähtiin myös Itsenäisyyspäivänä Ideaparkissa.

Ideaparkissa toimivan ja Lempäälässä jo 45 vuotta toimineen Pirkanmaan Tanssiopiston nuoret näyttivät jälleen osaamistaan tanssikilpailuissa.

Marraskuun alussa järjestetyssä It’s All in Jazz -valtakunnallisessa jazztanssikilpailussa Tampereella Tanssiopiston kaksi ryhmää palkittiin kunniamaininnalla. Kunniamaininnan sai PTO Heimo tanssillaan ’Leima’ 14–16-vuotiaiden sarjassa ja PTO Jazz Ek Dominot tanssilla ’Tyttöjen tupa’  alle 14-vuotiaiden sarjassa. Leima-koreografian oli laatinut Elina Berg ja Reetta Mäkinen, Tyttöjen tupa -kappaleen koreografiasta vastasi niin ikään Elina Berg.

Helsingissä järjestetyssä Estradi-tanssikilpailussa 16.–17. marraskuuta tanssi ’Valssi baletista Paquita’ saavutti 2. sijan juniorit 2 –sarjassa. Koreografian oli laatinut Outi Vilonen. Esiintyjinä olivat baletin erikoiskoulutus A:n oppilaat. 3. sijan sai baletti 7/erikoiskoulutus B:n tanssi ’Tirolilaisittain’juniorit 1 -sarjassa. Koreorafiasta vastasi niin ikään Outi Vilonen.

2. sijan saavutti ’Valssi baletista Paquita’ baletti EkA:n esittämänä Estradi tanssikilpailusta. Tanssijoiden pääaine on baletti, mutta sen lisäksi monipuoliseen treenaukseen kuuluu useampi tanssilajeja.

Seuraava näytön paikka tanssiopiston nuorille tanssijoille koittaa helmikuussa, kun Tanssiopiston ja Ti-Ti Tuotannon yhteistyönä valmistuva suuri musiikki- ja tanssishow esitetään Ideaparkin Sport Areenalla 15.2. Historiassaan ensimmäinen yhteistyö on kunnianhimoinen musiikillinen tanssiesitys, missä esiintyy PTO:n nuoria tanssijoita yhdessä Ti-Ti Nalle -perheen kanssa yhteensä yli 20:n esiintyjän voimin. Riitta Korpela toimii tarinan kertojana.

Harjoitukset ovat alkaneet lokakuussa ja jatkuvat aina ensi-iltaan saakka.

Omat Tanssit -iltapäivässä vuosi sitten ihastuttivat duetollaan Sylvia Ilvesaro ja Saana Korhonen. Saana (oik.) aloitti opinnot elokuussa Ruotsin kuninkaallisen baletin ammatillisessa koulutuksessa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?