Yli sata tapahtumaa, 35 000 kävijää ja näkyvää tiedottamista – Kirjasto Lähteen henkilökunta palkittiin positiivisina viestittäjinä

Viime vuoden palkinnon saaja Tarja Heino ojensi viestikapulan kirjaston tiimille.

Kirjasto Lähteen henkilökunta on valittu Vesilahden vuoden 2019 positiiviseksi viestittäjäksi. Kirjaston tiimiin kuuluvat Marjo Höyssä, Merja Tapiola-Antila, Tiina Jormanainen, Hannele Niemi ja Satu Karvinen.

Kunnanjohtaja Tuomas Hirvonen julkisti kunnan joulukahvilla 9. joulukuuta vuoden positiivinen viestittäjä -kiertopalkinnon saajan.

– Vesilahden kirjaston toiminta on monilla mittareilla mitattuna ollut vaikuttavaa ja hyvinvointia lisäävää. Vuosi on vielä kesken, mutta jo tammi-marraskuun aikana kirjastossa on järjestetty yli sata tapahtumaa, kävijöitä on ollut 35 000 ja lainoja lähes 70 000. Tapahtumista ja toiminnasta on tiedotettu näkyvästi paikallislehdessä, mutta erityisesti verkkosivujen ja sosiaalisen median kautta Vesilahden kunta on saanut positiivista näkyvyyttä koko Pirkanmaalla. Positiivista palautetta toiminnasta on tullut niin asiakkailta kuin yhteistyökumppaneilta, valinnan tehnyt Vesilahden kunnan johtoryhmä perusteli.

Vuoden positiivinen viestittäjä valittiin neljännen kerran. Aikaisempina vuosina saajina ovat olleet yksittäiset henkilöt, mutta tänä vuonna valittiin poikkeuksellisesti tiimi.

Kiertopalkintona on viestikapula, joka kuvaa tärkeän positiivisen viestin välittämistä oman toiminnan kautta.

 

VUODEN POSITIIVINEN VIESTITTÄJÄ -kiertopalkinto

Vuoden positiivinen viestittäjä -kiertopalkinto jaetaan Vesilahden kunnan työntekijälle/työryhmälle tunnuksena positiivisesta työstä Vesilahden kunnan hyväksi. Positiivinen viestittäjä -palkinto voidaan jakaa mm. positiivisen hengen luomisesta, positiivisen kuntakuvan edesauttamisesta, yhteistyön rakentamisesta, kehittämisestä tai muun hyvinvointia lisäävän tapahtuman, toimintatavan tai idean toteuttamisesta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?