Kyselytulos: Veden hinnannousu ärsyttää

LVS tiedusteli viime kerralla tuntemuksia Lempäälän Veden taksojennostosta. Vastausten perusteella veden hinnannousu ärsyttää.

Kyselyyn vastasi 30. joulukuuta mennessä kaikkiaan 38 henkilöä. 29 vastaajaa (76 %) ilmoitti hinnannousun ärsyttävän, kun hinnat aina vaan nousevat.  Neljä vastaajaa (11 %) näki, ettei asia kosketa heitä, sillä he juovat olutta. Kolme vastaajaa (8 %) yrittää pienentää laskua vähentämällä kulutusta.

Kaksi vastaajaa (5 %) näki, että hintoja on nostettava, jotta investoinnit saadaan rahoitettua.

 

Olen ärtynyt. Aina hinnat vaan nousee (76 %), Hintoja on nostettava, jotta investoinnit saadaan rahoitettua (5 %), Yritän pienentää laskua vähentämällä kulutusta (8 %) ja Ei koske minua. Juon olutta (11 %).

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?