Winnipeg Jetsin Joona Luoto siirrettiin NHL:stä farmiliigaan – lempääläinen ehti pelata 16 peliä ylhäällä

Lempääläinen jääkiekkoilija Joona Luoto jatkaa pelejään ALH-sarjassa Manitoba Moosen joukkueessa. Luoto pelasi syksyllä pitkän jakson NHL:ssä Winnipeg Jetsin joukkueessa. Jets kertoi torstaina siirtäneensä Luodon AHL-joukkueeseensa.

Luoto pelasi alkukaudesta 16 peliä Jetsin paidassa. Tehopisteitä ei vielä tullut, jäähyminuutteja puolestaan tuli kaksi.

Luoto aloitti kautensa juurikin  AHL-joukkue Moosessa, jossa ehti pelata yhdeksän peliä ja kerätä kolme syöttöä. Nyt Luoto palaa AHL-pelien pariin.

Siirto NHL:ään tuli 7. marraskuuta, joten Luoto ehti pelata lähes kaksi kuukautta maailman kovimmassa kiekkoliigassa. Luoto kutsuttiin ylös, kun Jetsillä oli useampia loukkaantumisia. Loppuvuodesta Luoto ehti istua useamman pelin peräkkäin katsomossa, kun Jetsin pelaajia palasi pelikuntoon ja joukkue nosti muutaman uuden pelaajan farmijoukkueestaan mukaan, eikä Luoto mahtunut kokoonpanoon. Nyt Jets päätti, että Luodolle on paras saada taas peliaikaa farmisarjan puolella.

LUE MYÖS: Kommentti: Joona Luodon siirto ALH:ään oli viisas veto – mutta onko lempääläisestä kevään jokerikortiksi Winnipegissä?

 

LUE LISÄÄ:

Joona Luoto nousi lempääläisten NHL-pelitilaston kärkeen, Henrik Haapalan piste-ennätykseen vielä matkaa

Joona Luoto kertoi jännittäneensä avauspeliään NHL:ssä: ”Palkinto tuli kun kovaa painaa hommia”

Joona Luoto kutsuttu ylös NHL:ään – onko debyytti luvassa Winnipeg Jetsissä lauantaina aamuyöstä?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?