LVS:n näköislehti uudistui ja lehtiarkisto laajeni

LVS näkoislehti tuotekuva

Lempäälän-Vesilahden Sanomien uusi näköislehtipalvelu on julkaistu lvs.fi:ssä. Uusi näköislehti vastaa lukijoiden toiveisiin, sillä se on aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi. Uusi näköislehti löytyy lvs.fi:n ylävalikon kohdasta ”Näköislehti” sekä suoralla linkillä osoitteesta lvs.fi/nakoislehti.

Näköislehden lukuoikeus sekä Lempäälän-Vesilahden Sanomien kaikki muutkin digisisällöt kuuluvat lehden täystilaajien ja digitilaajien tilaukseen. Viikon näköislehti julkaistaan tuttuun tapaan aina tiistai-iltaisin kello 20 eli jo ennen paperilehteä.

Uuden näköislehtipalvelun myötä Lempäälän-Vesilahden Sanomien digitaalinen lehtiarkisto laajeni. Nyt vanhoja lehtiä pääsee lukemaan vuoden 2011 alusta alkaen, kun aiemmassa digilehtipalvelussa arkisto ulottui vain vuoteen 2016.

Kirjautuminen uuteen näköislehteen on näppärämpää verrattuna vanhaan rikastettuun digilehteen, jonne piti kirjautua jokaisella lukukerralla uudelleen sisään. Uusi näköislehtipalvelu on integroitu tiiviimmäksi osaksi Lempäälän-Vesilahden Sanomien nettisivustoa, ja siksi riittää, että olet kirjautuneena lvs.fi:ssä. Lvs.fi:ssä oman kirjautumisen voi tallentaa ”Muista minut” -valinnalla, jonka ansiosta selain muistaa kirjautumistietosi seuraavillakin lukukerroilla.

Myös Lempäälän-Vesilahden Sanomien uutissovellus uudistuu täysin alkuvuonna 2020, ja vanha rikastettu digilehti ja Raitti-sovellus poistuvat uudistusten myötä käytöstä. Kerromme uudistuksesta lisää lähempänä uuden sovelluksen julkaisua.

Kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan

Näköislehdessä toimivat samat tutut digitunnukset kuin muissakin Lempäälän-Vesilahden Sanomien digipalveluissa.

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, saat sen käyttöösi osoitteessa lvs.fi/tunnukset.

Jos sinulla on jo tunnus, mutta salasana on päässyt unohtumaan, salasanan voi uusia osoitteessa lvs.fi/salasana.

Näin luet näköislehteä

Näköislehteä voi lukea nettiselaimella esimerkiksi älypuhelimen tai tietokoneen ruudulta.

  1. Mene osoitteeseen lvs.fi/nakoislehti.
  2. Klikkaa haluamasi lehden kansikuvaa.
  3. Sivusto pyytää sinua kirjautumaan sisään digitunnuksillasi, jos et ole vielä kirjautunut.
  4. Selaile lehteä ja nauti lukuhetkestä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?