Ruiskumaalari prätkämissikisoissa: 21-vuotias Krista-Mariia Suomela edustaa Lempäälää Miss MP20 -kilpailussa

Lempääläinen Krista-Mariia Suomela on mukana moottoripyörähenkisessä kauneuskilpailussa.

Tammikuun lopulla alkavien Pohjoismaiden suurimpien moottoripyörämessujen yhteydessä järjestetään Miss MP20 -kisa, jossa tänä vuonna Lempäälää edustaa 21-vuotias Krista-Mariia Suomela. Finaalissa on 10 naista, ja voittaja kruunataan messuilla lauantaina 1. helmikuuta Helsingin Messukeskuksessa.

Suomela työskentelee Tarkastech-nimisen teollisuusmaalaamon pääruiskumaalarina.

– Maalailen päivittäin lohkoja, moottoreita ja muita vastaavia. Vapaa-ajallani maalailen autoja isäni hallilla sekä harrastan moottoripyöräilyä, lenkkeilyä ihanan saksanpaimenkoirani kanssa, kuntosalia ja piirtämistä. Olen myös pahan luokan musiikkiaddikti ja harrastan myös laulamista, hän kuvaa finalistiesittelyssä.

– Oma pyöräni on 2008 vuoden Kawasaki Ninja 250r, ja totta kai se oma pyörä on paras pyörä. Unelmoin kuitenkin Honda CBR 600RR Repsolista ja aion sen seuraavaksi pyöräkseni myös hommata.

Miss MP20 -voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluvat MP-messuja edustava Niko Kantola, Ilta-Sanomien toimittaja Mikko Juuti, Biken päätoimittaja Janne Huhtala, Miss MP19 Riikka Uusitalo, Miss MP18 Marika Laine, valokuvaaja Hans Lehtinen sekä kilpailun juontaja Viivi Pumpanen.

Miss MP20 -voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon sekä kuvaussopimuksen Bike-lehden kanssa. Perintöprinsessat ja näytteilleasettajien suosikki palkitaan kukin 500 euron suuruisella summalla.

 

Miss MP20 -kilpailun finaaliin osallistuu kymmenen naista. Kuva: Vesa Koivunen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?