Kommentti

Erkki Koivisto.

Ei ole vanhaksi himoitsemista. Oikein muuhun johtopäätökseen ei pääse, kun on joutunut lukemaan ja seuraamaan viime aikojen ja aina vain jatkuvia kohu-uutisia ja -otsikoita vanhusten huonosta hoidosta.

Hoitajissa sinänsä harvoin on vikaa. Eiköhän huonon hoidon alkusyy löydy enemminkin niistä resursseista tai niiden puutteesta, joiden mukaan vanhuksia ja muita hoidettavia hoidetaan niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella.

Se mitä toivoisi, olisi se, että sitä mukaa kuin kunta turvautuu yksityisiin palvelun tuottajiin kunnalle lakisääteisten palvelujen tuottamisessa, kunta vastaavasti aidosti lisäisi resurssejaan kontrolliin ja valvontaan. Kuorma kasvaa: kanavanrannan palvelukotiin tulee yli 40 tehostetun palveluasumisen hoivapaikkaa.

 

Lue myös:

Vuosi sitten kohun keskelle joutuneelle Esperi Carelle valmistuu kanavanrannan palvelutalo Lempäälään elokuussa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?