Jääkiekon ulkoilmapeli siirtyy pelattavaksi jäähalliin sääolojen vuoksi – esiottelut on tarkoitus pelata ulkojäällä

Jääkiekon Kakkosdivisioonan kauan odotettu ja pitkään järjestetty ulkoilmaottelu Lempäälän Kisan ja Kooveen 2-joukkueen välillä on siirretty pelattavaksi Lempäälän jäähallissa. Ottelu pelataan lauantaina 15. helmikuuta kello 13.

Heikko talvikeli teki lopulta mahdottomaksi päivän pääottelun pelaamisen Hakkarin ulkojäällä. Talkoolaiset ja kunnan kenttämiehet tekivät paljon töitä riittävän vahvan jääkentän aikaansaamiseksi, mutta lopulta olosuhteet eivät olleet riittävät kakkosdivaritasoisen jääkentän tekemiseksi.

Ulkojäällä on kuitenkin tarkoitus pelata päivän esiottelut. Ulkojäälle pääsevät taitojaan näyttämään LeKin juniorijoukkueita ja LeTon harrastesarjan joukkue.

–  Vallitsevista sääolosuhteista johtuen lauantain Rautaliiga-peli siirtyy pelattavaksi Lempäälän jäähalliin. Muut ulkojäille suunnitellut pelit pyritään kuitenkin pelaamaan, LeKin edustusjoukkue kertoi keskiviikkona 12. päivä Facebook-sivuillaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?