Hintakaari yllätti – Tulikin kauppa!

Kauppa jatkuu perinteisellä kauppapaikalla. Hintakaari avaa liikkeen Kuljun kartanokaupassa.

Kuljun kartanokaupan uusi yrittäjä on Hintakaari, jolla on verkkokauppa ja puolen kymmentä myymälää pääosin Länsi-Suomessa.

Hintakaari on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys, jonka valikoimista löytyy tavaraa rakennustarvikkeista leluihin – liikkeen oman kuvailun mukaan kaikkeen mahdolliseen maan ja taivaan väliltä.

Toivottavasti uusi yrittäjä saa perinteisen kauppapaikan jälleen kukoistamaan.

Kaksi edeltäjää on joutunut lopettamaan toiminnan verkkokaupan sekä Ideaparkin ja Realparkin yritysten puristuksessa.

Hintakaaren avaus Kuljussa on piristävä ja positiivinen yllätys joka tapauksessa.

LVS kysyi verkossa ennen uuden kauppiaan julkistamista, mitä Kuljuun toivotaan, jos kauppaa ei tulisi. Lukijoilta tuli kosolti hyviä ideoita.

Kärkisijoilla olivat tanssipaikka, nuorten skeittipuisto ja keilahalli. Lukijat arvioivat, että kartanokaupan tilat sopisivat nimen omaan vapaa-ajankäyttöön. Etenkin nuorten vapaa-ajantiloille tuntuisi löytyvän kysyntää.

Lempäälässä keskustassa Telkäntaipaleen sillan rakentaminen on keskeytynyt valitusten vuoksi. Valitukset ja kunnan lausunto ovat puitavina hallinto-oikeudessa. Tilanne on sikäli kriittinen, että kunnan mukaan sillan rakentaminen pitää saada vauhtiin viimeistään tulevana kesänä, jotta suunniteltu yhteys valmistuvaan pääkirjastoon saadaan kuntoon. Silta palvelee myös junalla matkaavia.

Mikäli päätös venyy tai johtaa siihen, että viitesuunnitelma menee uudelleen puitavaksi, se voi vaikuttaa koko keskustan rakentamiseen.

Hallinto-oikeus ratkaisee kuka on oikeassa. Olisi aina parempi, jos asiat saataisiin selvitettyä niin, ettei oikeuteen päädyttäisi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?