Terraariojoukkue alakoulujen jääkiekkomestari

Terraariokoulut eli pienten koulujen yhteisjoukkue voitti Lempäälän alakoulujen jääkiekkoturnauksen kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Joukkueessa pelasivat: maalivahdit Kasper Jarvansalo ja Akseli Myllymäki sekä kenttäpelaajat Aaro Niemi, Tuomas Muinonen, Daniel Rastas, Onni Bruce, Viljami Kuusjärvi, Mikael Österberg, Joosua Nippala, Niko Lehtosaari ja Onni Eskola.

Toinen oli Moisio, kolmas Sääksjärvi, neljäs Lempoinen ja viides Kulju.

Lempäälän alakoulujen jääkiekkoturnaus pelattiin torstaina 20. helmikuuta.

Ottelut: Lempoinen–Kulju 3–2, Sääksjärvi–Moisio 3–10, Terraario–Lempoinen 0–0, Kulju–Sääksjärvi 4–11, Terraario–Moisio 6–3, Lempoinen–Sääksjärvi 5-7, Kulju–Terrario 1–9, Moisio–Lempoinen 6–3, Sääksjärvi–Terraario 4–11, Moisio–Kulju 2–2.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?