Lauantai on todellinen palloilupäivä Hakkarissa: jääkiekossa ja lentopallossa pudotuspelihuuma kuumimmillaan

LeKi-maalivahti Eetu Haavisto on isossa roolissa Kakkosdivarin välierissä. Kuva: Antti Raunio

Lauantai 7. maaliskuuta on Hakkarissa todellinen paikallisen palloilun juhlapäivä. 50 metrin päästä toisistaan jäähallissa ja liikuntahallissa pelataan läpi päivän kovan tason kamppailuita jääkiekossa ja lentopallossa.

Kello 13 liikuntahallissa päättyy miesten 2-sarjan runkosarja. Lempo-Volleyn 2-joukkue kohtaa tamperelaisen Aitolahden Riennon. Lempo2 on jo varmistanut paikkansa 14.3. alkavissa 2-sarjan pudotuspeleissä.

Jäähallissa aloitetaan kello 15.20 nuorten Mestiksellä. LeKin A-juniorit kohtaavat runkosarjan viimeisessä kotipelissään KJT-Haukat. LeKi on sarjassa hienosti toisena tällä hetkellä.

Lempo-Volley aloittaa 1-sarjan pudotuspelit lauantaina. Kuva: Antti Raunio

Astetta kovempiin peleihin päästään kello 17 liikuntahallissa. Lentopallon miesten 1-sarjan pudotuspelit alkavat, kun runkosarjan voittaja Lempo-Volley kohtaa runkosarjan kahdeksannen Karhulan Veikot. Joukkueet kohtasivat kahdesti runkosarjassa, Lempo voitti pelit 3–0 ja 3–1.

Lauantai huipentuu jäähallissa kello 18.30 alkavaan jääkiekon Kakkosdivarin toiseen välierään. Ottelussa on katkolla finaalipaikka, kun LeKi kohtaa Kooveen 2-joukkueen. LeKi tiputti puolivälierissä Valkeakosken Kiekko-Ahman voitoin 2–1. Välierien avauspeli pelattiin torstaina Tampereella. Sen voitti Koovee 3–1, joten Koovee menee voitolla finaaleihin. LeKin voitolla välieräsarja jatkuu sunnuntaina Tampereella ratkaisevalla pelillä.

LUE MYÖS

LeKi eteni Rautaliigan välieriin – sitkeä Kiekko-Ahma harasi urhokkaasti vastaan

Lempo kohtaa Karhulan pudotuspeliavauksessa

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?