Kulkua Lempäälän terveysasemalle on rajattu – Pääovella selvitetään tulijan terveyden tila, hengitystieoireiset ohjataan erilliselle pandemiavastaanotolle

Kulkua Lempäälän terveysasemalle on rajattu. Vain pääovet ovat auki, ja ovella on henkilö tiedustelemassa, minne tulija on menossa.

Lempäälän terveysasemalla on ryhdytty rajoittamaan ihmisten kulkua. Ulko-ovet on lukittu pääsisäänkäyntiä lukuun ottamatta. Pääovella on maanantaista 30. maaliskuuta alkaen henkilö tiedustelemassa, minne tulija on menossa.

– Hän tarkistaa, onko tulijalla oireita tai onko hän karanteenissa tai karanteenia vastaavissa oloissa. Hengitystieoireiset ohjataan terveysasemalle perustettuun erilliseen pandemiavastaanottoon. Lisäksi laboratorioon kulkeville annetaan tarpeen mukaan suojaimet käyttöön. Yritämme kulunohjauksella varmistaa ihmisten turvallisen liikkumisen ja rajoittaa koronaviruksen leviämistä, Lempäälän tartuntataudeista vastaava lääkäri Noomi Suuronen kertoo.

 

Lue lisää:

Vesilahtelaiset ohjataan hengitystieinfektio-oireissa Lempäälään, hammasvaivoissa Pirkkalaan – Vesilahden terveysasema on avannut oman koronaneuvontanumeron

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?