Kiillon tuotteesta on liikkeellä väärennöksiä – Desinfektioainetta on myyty hyväntekeväisyyden varjolla: ”Sitä ei tule missään tapauksessa käyttää”

Kiillon tietoon on tullut tuoteväärennöksiä.

Kiillon tuotteesta on liikkeellä tuoteväärennöksiä. Kuluttajille on myyty hyväntekeväisyyden varjolla Kiillon tuotetta, jonka nimi muistuttaa Kiillon valikoimasta löytyvää ammattilaiskäyttöön tarkoitettua EASYDES-pintadesinfektioainetta.

– Tuote ei ole Kiillon valmistama, eikä sitä tule missään tapauksessa käyttää, Kiilto tiedottaa.

Valmistajaksi on merkitty Kiilto Oy, Lempäälä, mutta Kiillon ammattihygienian tai kodinpuhdistuksen tuotteita ei valmisteta Lempäälässä, vaan kotimainen valmistus tapahtuu Turussa tai Hankasalmella. Virallinen valmistaja on KiiltoClean Oy.

Väärennetyn tuotteen etiketissä on kerrottu, että tuotetta voidaan käyttää ”hygieniseen ja kirurgiseen käsienpesuun”.

Nyt havaittuja väärennöksiä on myyty ainakin Heinolan alueella  päivittäistavarakaupan aulassa.

Mikäli vastaavia väärinkäytöksiä havaitaan, Kiilto pyytää ilmoittamaan niistä asiakaspalveluunsa osoitteeseen asiakaspalvelu@kiilto.com.

 

Miten tunnistaa väärennetty hygieniatuote?

Pakkaus: Kiillon tuotepakkauksissa on asianmukaiset tiedot ja brändin mukainen visuaalinen ilme.

Myyntipaikka: Kiillon ammattilaistuotteet ovat vain puhtaus- ja hygienia-alan ammattilaisten saatavilla ja kuluttajatuotteiden jakelu tapahtuu kaupanalan keskusliikkeiden sekä yritysten kautta. Nyt havaittuja väärennöksiä on myyty ainakin Heinolan alueella  päivittäistavarakaupan aulassa.

Valmistaja ja valmistuspaikka: Kiillon ammattihygienian tai kodinpuhdistuksen tuotteita ei valmisteta Lempäälässä, vaan kotimainen valmistus tapahtuu Turussa tai Hankasalmella. Virallinen valmistaja on KiiltoClean Oy. Kiilto Oy valmistaa rakentamisen ja teollisuuden tuotteita.

Oikeinkirjoitus: kirjoitusvirheet etikettitekstissä kertovat yleensä väärennöksestä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?