Lempäälän kunta jakoi ideapalkintoja henkilöstölle – Musiikkiin, mielenterveyteen, ruokaan, liikuntaan ja painonhallintaan liittyvät ideat toivat rahaa

Yksi palkituista ideoista oli painonhallintaryhmä kuntalaisille.

Lempäälän kunta järjestää henkilöstölleen kaksi kertaa vuodessa ideakilpailun, johon henkilöstö ilmoittaa mukaan parhaita saavutuksiaan ja innovaatioitaan kuluneelta puolelta vuodelta.

Tänä keväänä osa palkituista ideoista liittyi vahvasti koronatilanteen mukanaan tuomiin kehitystoimiin. Osa ideoista oli toteutettu jo aikaisemmin. Isona teemana tämän kevään ideoissa oli ennaltaehkäisevä toiminta.

Kevään 2020 ideakilpailuun saatiin mukaan kaikkiaan 20 toteutunutta ideaa, joista seitsemän palkittiin.

Palkitut ideat: Lempäälän koulujen psyykkarit – psykiatristen sairaanhoitajien Instagram-tilin luominen, josta on mahdollisuus saada matalalla kynnyksellä tietoa mielenterveydestä. Valopolku-tapahtuma Innilässä – uusia liikunta- ja kulttuurielämyksiä eri ikäisille.  Poikkeusolojen ruokatuen eri muodot kuntalaisille. LempääläLove -musiikkitapahtuma, joka kokosi kaikenikäisiä nauttimaan musiikista. Suuri elintaparemontti -painonhallintaryhmä kuntalaisille

Kunniamaininnan saivat Kuntouttavan työtoiminnan korona-ajan digiloikka – kuntouttavaa työtoimintaa etänä sekä  Sähköiset kokoukset kuntapolitiikassa ensimmäisten kuntien joukossa koronatilanteen puhjettua.

Ideoita arvioi henkilöstön edustajista koostunut idearaati, joka nosti omat suosikkinsa palkittavien joukkoon. Johtoryhmä valitsi palkittavat ideat.

Palkintona on työyhteisön yhteiseen virkistäytymiseen suunnattu rahapalkinto. Palkitut työyhteisöt saavat itse päättää, miten rahasumman haluavat käyttää. Tarkoitus on samalla edistää työyhteisön yhteisöllisyyttä. Kunniamaininnan saaneille tarjotaan yksikössä kakkukahvit.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?