Lempäälä soi: kolmen päivän ajan voi ihastella pianonsoiton mestarikurssin oppilaiden soittoa

Lempäälä soi -tapahtuman pianonsoiton mestarikurssin tyttösolistit Tähe-Lee Liiv (vas.), Eteri Tskipurishvili ja Ruthmariia Lehmuskoski.

Lempäälä soi -tapahtumassa on meneillään pianonsoiton mestarikurssit professori emeritus Erik T. Tawaststjernan ja Hui-Ying Liu-Tawaststjernan johdolla. Mestarioppilaiden konsertteja kuullaan kolmena päivänä Lempoisten seurakuntatalolla.

Keskiviikkona 15. heinäkuuta esiintyvät virolainen Tähe-Lee Liiv ja jyväskyläläinen Lauri Forstén, molemmat 16-vuotiaita. Tähe-Leen ohjelmassa on Chopinin, Haydnin ja Ravelin musiikkia. Forsténin ohjelman säveltäjänimiä ovat Liszt ja Prokofjev.

Perjantaina ovat vuorossa 14-vuotias Anlan Fu Kauniaisista, tamperelaissyntyinen Ruthmariia Lehmuskoski ja georgialainen Eteri Tskipurishvili, jotka kaikki opiskelevat Sibelius-Akatemiassa. Fu soittaa Beethovenin ja Chopinin, Lehmuskoski Beethovenin ja Tskipurishvili Lisztin musiikkia.

Lauantaina on vuorossa kurssin päätöskonsertti, jossa kuullaan kaikkia kurssilaisia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?