Kuusimetrinen purjevene kaatui tuulenpuuskassa kumoon Liponselällä – Sup-lautailija toi veneilijän maihin

Purjevene kaatui kumoon Lempäälän Liponselällä tiistaina 11. elokuuta. Pirkanmaan pelastuslaitos sai tehtävän kello 16.36 Liponselälle, missä kuusimetrinen purjevene oli kaatunut tuulenpuuskan vuoksi. Veneessä ollut henkilö oli joutunut veden varaan, mutta sivullinen toi hänet sup-laudalla maihin.

Pelastuslaitos yritti kahden veneen voimin kääntää purjevenettä oikein päin ja saada sitä rantaan.

– Pelastuslaitokselta oli pari venettä paikalla, mutta purjevene oli sen verran hankala kääntää, että paikalle tarvittiin apuun myös järvipelastajat. Vene saatiin sen jälkeen hinattua laituriin, kertoo Juha Seppälä Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilannekeskuksesta.

 

Lue myös:

Pakettiauto ajoi ulos Lempäälässä – Kuljettaja jäi jaloistaan polkimiin puristuksiin

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?