Tampere Filharmonia esiintyy Vaihmalan hovissa

Tampere Filharmonian TF Liikkeellä -kiertue starttaa keskiviikkona 12. elokuuta Tampereella, Kangasalla ja Valkeakoskella. Tampere Filharmonian puupuhallinyhtyeen konsertti järjestetään Lempäälässä Vaihmalan hovissa perjantaina 14. elokuuta kello 18.

Kiertueen muita paikkakuntia ovat Sastamala, Ruovesi, Pälkäne ja Ylöjärvi. Aamulehti lähettää neljä konserttia verkkosivuillaan.

– Juuri Yle Areenassa nähty perinteinen Puistokonsertti sai uskomattoman vastaanoton ja osoitti, että poikkeusoloissa yleisön tarve musiikin kuulemiselle ei ole kadonnut mihinkään, päin vastoin. Ajatuksena on nyt mennä yleisön luo, kun yleisö ei ole pitkään aikaan päässyt meidän luoksemme, pohtii Tampere Filharmonian apulaisintendentti Elina Aho-Kuusama.

Kiertueelle osallistuu kolme Tampere Filharmonian konserttimestarien johtamaa jousiyhtyettä.  Lisäksi mukana on kaksi puupuhaltimista koostuvaa yhtyettä ja vaskiseitsikko.

Keikkapaikat vaihtelevat kirkoista ja museoista seurantaloihin ja puistojuhliin. Konserttien juonnoissa kerrotaan teosten taustoista ja haastatellaan muusikoita.

Kiertueen kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?