Kirkkoherra Mikko Oikarisen läksiäismessu on 8. marraskuuta

Kirkkoherra Mikko Oikarinen palveli Lempäälän seurakuntaa ja seurakuntalaisia kolmen vuosikymmenen ajan. Hän oli ensin seurakuntapastorina ja vuodesta 2005 lähtien kirkkoherra. Oikarinen jäi eläkkeelle syyskuun alussa. Kuva on vuodelta 2013. Kuva: Merja Ojala.

Lempäälän pitkäaikaisen kirkkoherran, rovasti Mikko Oikarisen, läksiäismessu on sunnuntaina 8. marraskuuta Pyhän Birgitan kirkossa.

Messussa Oikarinen pitää lähtösaarnan. Koronaturvallisuuden vuoksi sisälle kirkkoon mahtuu vain sata henkilöä. Viranomaiset suosittelevat kasvomaskin käyttöä seurakunnan tilaisuuksissa.

Messua voi seurata verkossa suorana lähetyksenä ja myöhemmin tallenteena seurakunnan Youtube-kanavalla (www.youtube.com, hakusana Lempäälän seurakunta).

Messun jälkeen kello 11.30–13 on kahvi- ja vastaanottotilaisuus Lempoisten seurakuntatalossa. Tilaisuus on avoin kaikille seurakuntalaisille. Vieraat ohjataan seurakuntataloon porrastetusti. Omaa vuoroaan voi odottaa kirkossa, jossa musisoi Pietari & Kalat –kuoro. Seurakuntataloon mahtuu kerrallaan noin 50 henkilöä.

Kaikki halukkaat voivat lähettää Mikko Oikariselle terveisensä tai yhteiset muistonsa myös sähköisesti. Seurakunnan nettisivulla on tervehdyksiä varten oma lomake.

Järjestöjen ja seurakunnan yhteistyökumppaneiden edustajien vastaanottotilaisuus kahveineen on Lempoisten seurakuntatalossa iltapäivällä kello 14–16.

Tervehdyskäyntiä varten on varattava oma aika 5. marraskuuta mennessä soittamalla kirkkoherranviraston numeroon (03) 289 5111 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen paivi.salo@evl.fi .

Mikko Oikarinen jäi eläkkeelle 1. syyskuuta 2020. Hän oli Lempäälän seurakunnan kirkkoherrana 15 vuoden ajan vuodesta 2005. Sitä ennen hän oli Lempäälän seurakunnan pappina 1980-luvun lopulta lähtien. Urallaan hän on ollut myös siirtolaispappina Australiassa.

Marita Miettinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?