Lempäälän kunnan työntekijällä koronavirustartunta – Kuusi altistunutta karanteeniin

Lempäälän kunnan työntekijällä on todettu lauantaina 14. marraskuuta koronavirustartunta. Työntekijä on asetettu eristykseen. Lisäksi kaksi muuta työntekijää ja neljä kunnan palveluissa altistunutta asiakasta on asetettu karanteeniin tartuntatautijäljityksen ja lääkärin tekemän arvioinnin perusteella. Kaikki altistuneet on tavoitettu ja heille on annettu ohjeet, miten toimia.

Tartuntatautijäljityksen perusteella on lisäksi kontaktoitu sellaisia henkilöitä, jotka ovat olleet samassa ulkotapahtumassa tartunnan saaneen kanssa. Kyseisessä tapahtumassa on noudatettu turvavälejä ohjeistuksen mukaisesti, joten karanteenin tarvetta ei ole todettu. Varotoimenpiteenä tilaisuudessa olleet työntekijät on ohjattu käyttämään lähityössään maskia kahden viikon ajan.

Henkilöiden yksityisyyden suojasta johtuen kunta ei julkaise työyksikköjä tai henkilöiden asemaa organisaatiossa.

 

Lempäälässä on todettu syksyn aikana 22 koronavirustartuntaa. Keväällä tartuntoja todettiin seitsemän, joten kaikkiaan tapauksia on ollut 29.

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen karttasovellukseen luku ei vielä maanantaiaamupäivään mennessä ole päivittynyt, sillä THL:n kartta päivittyy jälkijunassa reaaliaikaiseen tietoon verrattuna.

 

Lue myös:

Uusia koronatartuntoja Lempäälässä – Varmistettuja koronatapauksia on nyt 26

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?