Noin 50 henkeä karanteeniin: Lempoisten koulussa on todettu positiivinen koronavirustartunta – Koulun toiminta jatkuu ennallaan

Lempoisten koulussa on todettu koronavirustartunta. Kuva: LVS-arkisto

Lempäälän Lempoisten koulussa on yhdellä henkilöllä todettu myöhään maanantai-iltana 16. marraskuuta koronavirustartunta. Luokat ovat toimineet ohjeistuksen mukaan omina ryhminään. Tartuntatautijäljitys on tehty ja altistuneita kontaktoidaan paraikaa.

Koulun toiminta jatkuu kunnan mukaan ennallaan. Karanteeniin määrättyjen oppilaiden opetus järjestetään etäopetuksena. Varotoimenpiteenä kaikki koulun työntekijät on ohjattu käyttämään lähityössään maskia 22.11. asti. Turvaväleihin ja hygieniaan kiinnitetään erityishuomiota. Lisäksi koulun tiloissa tehdään tehosiivous.

Tällä hetkellä karanteeniin asetettujen määrä on noin 50 henkilöä. Yksityisyydensuojasta johtuen kunta ei kerro yksityiskohtaisempaa tietoa altistuneista.

Kuluvana lukuvuonna Lempoisten koulussa on oppilaita 603 ja henkilökuntaa reilut 90.

 

Lempäälässä on todettu keväästä alkaen kaikkiaan 31 koronavirustartuntaa. Näistä tartunnoista 7 todettiin keväällä ja syksyn aikana todettuja tartuntoja on yhteensä 24.

 

Lue myös:

Lempäälän kunnan työntekijällä koronavirustartunta – Kuusi altistunutta karanteeniin

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?