Elisa avasi 5G-verkon Lempäälään – ”Tukee kunnan tavoitetta”

Teleoperaattori Elisa on avannut 5G-verkon käyttöön Lempäälässä. Yhtiön mukaan verkkoa on rakennettu alkuvaiheessa kunnan keskustan lisäksi muun muassa Hollon, Harakkalan, Ryynikän, Halkolan, Sulkolan ja Miemolan alueille.

– On hienoa, että 5G-verkko laajenee nopeasti ja mahdollistaa entistä nopeammat tietoliikenneyhteydet yhä useammalle. 5G-teknologia tuo myös uusia mahdollisuuksia erilaisten digipalveluiden kehittämiseen. Tämä tukee Lempäälän tavoitetta saada suurin osa kuntalaisista sähköisten palveluidemme käyttäjiksi vuoteen 2025 mennessä, Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö kommentoi Elisan tiedotteessa.

Lempäälä on 61. paikkakunta, jonne Elisa on avannut 5G-verkon.

 

Lue myös:

Uusi telemasto rakennetaan Kotipellonkadulle – Katso havainnekuvat mastosta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?