Koronarokotukset tyssäsivät Lempäälässä saatavuusongelmiin – Ajan jo varanneille ikäihmisille pystytään antamaan vielä rokote

Rokoteajanvaraus aukaistaan uudestaan sitten, kun kuntaan saadaan rokotteita. Kuva: Kuvituskuva

Lempäälän koronarokoteajanvaraus on väliaikaisesti suljettu, sillä rokotteiden saatavuudessa on tällä hetkellä valtakunnallisia ongelmia. Lempäälässä rokoteaikoja ovat 13. tammikuuta alkaen voineet varata yli 80-vuotiaat.

Lempäälän terveyskeskuksen ylilääkäri Liisa Länsipuron mukaan jo ajan varanneille ikäihmisille pystytään antamaan vielä rokote. Tieto perustuu perjantaina 22. tammikuuta Pirkanmaan sairaanhoitopiiriltä saatuun arvioon.

Rokoteajanvaraus aukaistaan uudestaan sitten, kun kuntaan saadaan rokotteita.

Koronarokotukset alkoivat Lempäälässä 12. tammikuuta. Vanhusten palveluasumisen yksiköiden asukkaat ja henkilökunta ovat pääosin jo saaneet ensimmäisen rokotteensa, kuten myös terveyskeskuksessa päivystyksen ja sairaalaosaston henkilökunta. Tehosterokote annetaan kolmen viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta.

Lempäälässä on todettu 122 koronavirustapausta pandemian aikana.

 

Lue myös:

Tässä se on: Lempäälän ensimmäinen koronarokotus – Yli 80-vuotiaat voivat varata rokotusajan, muille niitä ei vielä ole tarjolla

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?