Lempäälän uimahallille haetaan operaattoria

Uimahallikylpylä sisältää tämänhetkisten suunnitelmien mukaan vesipinta-alaa noin 700 neliömetriä. Siellä olisi kuntouinti- ja vesijuoksurata, useita porealtaita, kylmäallas, lasten opetusallas ja monitoimiallas, tavallisia ja erikoissaunoja, puku- ja pesutilat sekä kylpylä- ja hyvinvointitoimintoihin liittyviä tiloja. Uimahallikylpylän toiminta aloitettaisiin vuoden 2023 aikana. Havainnekuva: Lempäälän kunta

Ideaparkin yhteyteen maan alle rakennettavan uimahallikylpylän suunnittelu on edennyt operaattorikilpailutukseen, jolla etsitään toimijaa vastaamaan uimahallikylpylän operatiivisesta toiminnasta.

Lempäälän kunta ja Koy Ideapark Ab käynnistivät 7. helmikuuta Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy:n kanssa julkisen hankintakilpailutuksen suunnitteilla olevan Lempäälän uimahallikylpylän operaattoripalveluista. Hankintakilpailutus on käynnissä 14. maaliskuuta asti.

 

Haettavan palveluntuottajan vastuulla on uimahallikylpylän operatiivinen toiminta. Siihen kuuluvat uimavalvonta, uimaopetus, lipunmyynti ja kahvilatoiminta. Lisäksi palveluntuottaja vastaa toimintaan liittyvistä varusteista, infomateriaaleista ja kassajärjestelmästä sekä henkilöresursseista.

Palveluntuottaja on mukana suunnittelemassa uimahallikylpylän rakentamista ja pääsee vaikuttamaan toteutukseen. Palveluntuottaja voi tarjota asiakkaille erilaisia lisäpalveluja, kuten ryhmätoimintaa sekä erilaisia hyvinvointihoitoja ja -elämyksiä.

Suunnitteilla oleva uimahallikylpylä on Lempäälän kunnan ja Koy Ideapark Ab:n yhteinen hanke. Palveluntuottajan löydyttyä ne tekevät lopullisen rakennuspäätöksen vuoden 2021 loppuun mennessä. Uimahallikylpylän on tarkoitus olla toiminnassa vuonna 2023.

– Yhteistyökumppanin valinta on hankkeen toteutukselle tärkeä etappi. Toivomme löytävämme uusia ajatuksia ja toimintaa monipuolistavaa ajattelua tarjouskierrokselta, sanoo Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö.

– Uimahallikylpylä mahdollistaa muun muassa hotellin ja elokuvateatterin rakentamisen, iloitsee Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola.

Lempäälän kunta ja Koy Ideapark Ab käynnistivät 7. helmikuuta Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy:n kanssa julkisen hankintakilpailutuksen suunnitteilla olevan Lempäälän uimahallikylpylän operaattoripalveluista. Hankintakilpailutus on käynnissä 14. maaliskuuta asti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?