Citymarket Lempäälään

Lempäälään ollaan rakentamassa tiivistä keskustaa, johon toivotaan tuhatmäärin uusia asukkaita. Kunnan vetovoimaa on lisättävä, jotta lähivuosien tavoite toteutuisi.

Moni tulija arvostaa kattavia ja tasokkaita kauppapalveluja. Ehdotan, että Lempäälän ja Vesilahden päättäjät käynnistävät yhteisvoimin neuvottelut Keskon kanssa ja selvittävät mahdollisuuksia rakentaa Citymarket esimerkiksi näiden kuntakeskusten välille.

Monen täkäläisen viikottaiset käynnit naapurikuntien Citymarketeissa jäisivät historiaan, kun niiden laaja ja tasokas palvelu olisi lähempänä. Sijaintimahdollisuudet riippuvat tietysti maanomistuskysymyksistä, mutta mainitsemallani sijainnilla saataisiin Ideaparkin vastinpari kunnan toiselle reunalle.

Tässä haastetta tuleville valtuutetuille.

 

Pertti Laine

Yksi kommentti

  1. Hannu Kallonen

    Ihan samaa asiaa olen kysynyt Keskosta. He vastaavat: ”Lempäälän osalta ei ole tällä hetkellä tiedossa uusia kauppapaikkoja, mutta kartoitamme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kauppapaikkaverkostomme kehittämiseksi.”

    Lempäälä on City-marketteihin nähden iso väliinputoaja. Millä laskuopilla Alko on sijoittanut kaksi myymälää Lempäälään? Meillä on kyllä asukaspohjaa ja ostovoimaa, muttei kauppaa jossa olisi vaihtoehtoja.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?