Lempäälän Teräskuljetus palvelee rautaisella ammattitaidolla yrityksiä sekä yksityishenkilöitä

Eero Rautaneva (vas.), Markku Kulmala, Mika Parviainen, Jesse Malinen ja Mika Rautaneva ovat rautaisia ammattilaisia. Kuvasta puuttuu Jouko Tanni, Juha Lehtinen ja Aleksi Nieminen, jotka eivät ehtineet kuvaan työtehtäviltään.

Lempäälän Teräskuljetus on monella tapaa erityinen firma. Sen toimialaan kuuluvat muun muassa erikoiskuljetukset, jotka ovat normaalia pidempiä, leveämpiä tai painavampia.
Maallikko käy ihmettelemään, että kuinka 30 metriä pitkän jatkorekan saa ylipäätään kääntymään risteyksissä.

– Se on sitä ammattitaitoa, naurahtaa Markku Kulmala, yksi yrityksen kolmesta omistajasta.

Kuljetukset suunnitellaan aina huolellisesti tilanteen ja tarpeen mukaan. Yritys hoitaa asiakkaan puolesta tarvittavat luvat ja liikennejärjestelyt kuntoon.

Kyydeille on tarvetta ympäri Suomea.


Lempäälän Teräskuljetuksessa on töissä kahdeksan miestä kolme omistajaa mukaan lukien. Yhteensä porukalla on alan ajokokemusta jopa sadan vuoden edestä.

– Meidän valttejamme ovat vankka kokemus ja hyvä palvelu. Asiakas voi luottaa, että kaikki toimii kuten on sovittu, Markku Kulmala painottaa.

Toinen omistaja Mika Rautaneva huomauttaa, että autoja on helppo ostaa, mutta hyvien työntekijöiden löytäminen ei olekaan yhtä vaivatonta. Lempäälän Teräskuljetus on siinä onnistunut.

Erikoiskuljetusten lisäksi yritystä työllistävät nosturityöt sekä vaihtolavakuljetukset.


Yrityksen nosturien avulla työt onnistuvat vaativimmissakin olosuhteissa. Tyypillisiä siirrettäviä ovat esimerkiksi veneet, kontit ja parakit.

– Palvelemme tietysti myös yksityishenkilöitä vaikkapa leikkimökin siirrossa, Rautaneva sanoo ja haluaa korostaa sitä, että myös kuluttajien kannattaa hyödyntää Lempäälän Teräskuljetuksen palveluita.


Vaihtolavoja toimitetaan niin taloyhtiöiden talkootarpeisiin kuin ammattikäyttöön. Niitä löytyy eri kokoisia eri tarkoituksiin. Yritys hoitaa sekä toimituksen että tyhjennyksen.

Lempäälän Teräskuljetuksen perusti vuonna 2000 Mika Rautaneva. Muutama vuosi sitten se myytiin yhdessä Kulmalan omistaman Kaivopumppu M. Kulmalan kanssa Deletelle. Teräskuljetus ostettiin takaisin vuosi sitten työntekijöiden kera.

Kolmas omistaja yrityksessä on Jouko Tanni.

– Jatkorekka- ja puoliperävaunukuljetukset
– Nosturityöt 48 ja 60 tonnimetriä
– Erikoiskuljetukset
– Vaihtolavakuljetukset

Puh. 040 669 3887
info (at) konenotko.fi
www.konenotko.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

      

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?