Hakkarin kartanosta kaavaillaan Yhteisöjen taloa – hankkeesta järjestetään infotilaisuus 8. huhtikuuta

Yhteisöjen talo -hankkeessa Hakkarin kartanosta halutaan luoda matalan kynnyksen kohtaamispaikka kuntalaisille ja yhteisöille. Kuva: LVS-arkisto/Erkki Koivisto

Hakkarin kartanosta kaavaillaan Yhteisöjen taloa, Lempäälän kunnan ylläpitämää paikkaa, jossa paikalliset yhdistykset voivat kokoontua ja järjestää toimintaa.

Yhteisöjen talon toimintaa on tarkoitus käynnistää kesällä 2021, ja nyt hankkeesta järjestetään infotilaisuus kuntalaisille ja Lempäälässä toimiville yhdistyksille.

 

Infotilaisuus on  8. huhtikuuta kello 16.00–17.30 Teams -palvelussa. Infotilaisuuteen on ilmoittauduttava ennakkoon osoitteessa: https://suomiviestit.fi/suomi.fi/lomake/60530eaf475a6c72051ea313

Infotilaisuudessa yhteisöillä ja kuntalaisilla on mahdollisuus esittää toiveita ja odotuksia Yhteisöjen talon toiminnalle. Tilaisuudella kartoitetaan myös halukkaita yhdistyksiä osallistumaan talon toimintaan ja kehittämiseen.

Yhteisöjen on mahdollista varata kartanosta maksutta tiloja kokoontumiseen ja toiminnan järjestämiseen. Kartanon itäpäädyn tilat tulevat yhteisöjen varattaviksi syyskuussa 2021.

Kunta järjestää myöhemmin huhtikuussa, 14. ja 28. huhtikuuta, yhteisöille työpajoja, joissa ne pääsevät osallistumaan Yhteisöjen talon kehittämiseen ja toiminnan suunnitteluun.

 

Yhteisöjen talolle on maaliskuussa palkattu yhteisöaktivaattoriksi Toni Koskinen, jonka tehtäviin kuuluu ohjata Yhteisöjen talon toimintaa, etsiä yhteistyökumppaneita ja vastata talon toiminnasta sekä tiedottamisesta.

Yhteisöjen talo -hankkeelle on myönnetty Kantri ry:n Leader-rahoitusta.

 

Lue myös:

Hakkarin kartanon tasokkaasta toiminnasta on pidettävä kiinni

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?