Lempäälässä 190 koronatartuntaa pandemian ajalta, Vesilahdessa 24 – Koronarokotukset laajenevat Lempäälässä

Koronarokotukset jatkuvat. Kuva: Kuvituskuva

Lempäälässä laajennetaan koronarokotettavien ikäryhmiä. Tällä hetkellä rokotusvuorossa ovat 65-vuotiaat ja sitä vanhemmat, riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat 16–65-vuotiaat sekä 60–64-vuotiaat.

Aikoja on varattavissa sähköisesti kunnan terveyspalveluiden www-sivuilta.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä tehdyn linjauksen mukaisesti yli 65-vuotiaita rokotetaan pääsääntöisesti AstraZenecan rokotteella. Muiden rokotettavien ryhmien rokottamiseen käytetään Pfizer-BioNTechin tai Modernan rokotetta.

– Kuntaan saatavat rokotemäärät ovat ensi viikolla maltilliset. Aikoja verkkoasiointiin varattavaksi lisätään sitä mukaa kun rokotteita kuntaan saadaan, kunnasta todetaan.

 

Koronarokotukset jatkuvat myös Vesilahdessa. Rokotusvuorossa ovat kaikki 60–64-vuotiaat kuntalaiset sekä riskiryhmään 1 kuuluvat yli 16-vuotiaat ja riskiryhmään 2 kuuluvat yli 18-vuotiaat.
Rokotevalmiste on Comirnaty.

Ajanvaraus tapahtuu sähköisen ajanvarauksen kautta.

Vesilahdessa jatketaan myös kaikkien yli 65-vuotiaiden rokottamista. Rokotevalmiste on AstraZeneca. Aika rokotukseen varataan koronarokotusneuvontapuhelimen kautta p. 050 4477 706, arkisin kello 9–15.

 

Lempäälässä on todettu pandemian aikana eli vuoden 2020 keväästä lukien 190 koronatartuntaa ja Vesilahdessa 24. Tiedot perustuvat THL:n tartuntatautirekisteriin.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?