Ville Haapasalo tuo hatsapurit Lempäälään – Televisio-ohjelmista tuttu näyttelijä paistaa torstaina leipiä K-Marketilla

Haapasalon hatsapurien myyntipiste on K-Market Lempäälän edustalla.

Useista televisio-ohjelmista tutuksi tullut Ville Haapasalo tuo hatsapurit Lempäälään.

Hatsapureja eli georgialaisia juustoleipiä on mahdollista päästä maistamaan K-Market Lempäälän edustalla ensi viikon maanantain 26. huhtikuuta ja torstain 29. huhtikuuta välisenä aikana. Myyntikärry on päivittäin paikalla kello 11–18.

Haapasalo on itse paikalla paistamassa leipiä torstaina 29. huhtikuuta.

 

Suomessa ja Venäjällä tunnettu näyttelijä Ville Haapasalo avasi viime kesänä Puumalaan hatsapurien valmistukseen erikoistuneen leipomon. Suosion ja Puumalan leipomon laajennusremontin siivittämänä Haapasalo ryhtyi kiertämään kioskeillaan Suomea ristiin rastiin.

– Asiakkaiden kiinnostus uudenlaisille lämpimille leipäherkuille on ylittänyt kaikki odotukset. Hatsapurista on tullut jo yhden sortin pikaruokahitti. Nyt päästään kokeilemaan, miten hatsapurit maistuvat tuhansille nälkäisille lempääläläisille, kertoo Ville Haapasalo.

 

Hatsapuri (georgiaksi hatsa tarkoittaa juustoa ja puri leipää) on georgialainen kansallisruoka, jolla on vuosituhantiset perinteet. Se sisältää noin puolet painostaan georgialaista täyteläistä ja suolaista sulguni-juustoa, ja puolet makeahkoa ja hennosti hapanta maitoon leivottua vehnäleipätaikinaa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?