Heidi Rämö tavoittelee Hämeenlinnan kaupunginjohtajan virkaa

Heidi Rämö on toiminut Lempäälän kunnanjohtajana vuodesta 2015 alkaen. Kuva: LVS-arkisto/ Katariina Rannaste

Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö on hakenut Hämeenlinnan kaupunginjohtajan virkaan. Hakuaika päättyi 21. huhtikuuta.

Hämeenlinnan kaupungin rekrytoinnin ohjausryhmä kokoontuu perjantaina 23. huhtikuuta ja päättää asiassa etenemisestä. Kaupunginjohtajan paikka tuli haettavaksi, kun nykyinen kaupunginjohtaja Timo Kenakkala ilmoitti jäävänsä eläkkeelle alkusyksystä 2021.

Muut virkaa hakeneet ovat Hailuodon kunnanjohtaja Aki Heiskanen, Vantaan kaupungin hankejohtaja/ICT-asiakkuuspäällikkö Kirsi Lehto Hämeenlinnasta, Kouvolan kaupungin kehitysjohtaja Petteri Portaankorva, Nurmijärven kunnan talousjohtaja Ville Rajahalme Vantaalta, pataljoonan komentaja Riku Rantakari Hämeenlinnasta ja KT Kuntatyönantajien yhteyspäällikkö/projektipäällikkö Aija Tuimala Hämeenlinnasta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?