Autoja tulessa aamuyöllä Lempäälässä

Tampereentiellä paloi henkilöauto lähellä Kuljun päiväkotia, joka on kuvassa oikealla.

Pirkanmaan pelastuslaitos kävi neljän yksikön voimin varhain maanantaiaamuna 26. huhtikuuta sammuttamassa liikennevälinepalon Kuljussa. Pelastuslaitos sai aamuneljältä hälytykseen Syrjätielle, missä omistaja oli havainnut kuorma-autonsa olevan tulessa talon pihan parkkipaikalla.

Hieman aiemmin samana yönä Lempäälässä oli toinenkin autopalo, jonka pelastuslaitos kävi sammuttamassa. Henkilöauto oli tulessa kello 3.15:n  aikaan myös Kuljussa Tampereentiellä lähellä Kuljun Asematien liittymää.

– Paloista ei ollut välitöntä leviämisvaraa eikä niistä aiheutunut henkilövahinkoja, sanoo päivystävä palomestari Juuso Nummela.

Poliisi tutkii syttymissyytä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?