Valtuusto käveli 610 euroa stipendirahaa

Lempäälän kunnanvaltuuston jäsenet osallistuivat sosiaalidemokraattisen valtuustoryhmän ilmastokävelyhaasteeseen, ja kävelivät yksin ja yhdessä 1−2 kilometriä maailmanlaajuisen ympäristötapahtuman Earth Hourin puitteissa 27. maaliskuuta.

Kaikki Lempäälän 43-jäsenisen kunnanvaltuuston valtuustoryhmät osallistuivat haasteeseen ja osa oli saanut mukaan myös kuntavaaliehdokkaiksi lupautuneita henkilöitä.

Mukaan tulleilta valtuutetuilta kerättiin 10 euroa per henkilö. Ilmastokävely tuotti stipendirahaa 610 euroa.

Tuotto lahjoitetaan koulujen stipendirahaston jaettavaksi ympäristönsuojeluun liittyvästä teosta. Lempäälän kunnan sivistystoimessa on muodostettu työryhmä, joka laatii perusteet stipendien jakamiselle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?