Ideaparkiin Pirkanmaan suurin padel-keskittymä: 10 sisä- ja neljä ulkokenttää – Pelaamaan pääsee kesällä ulkoalueelle ja loppuvuodesta 2021 valmistuu uusi halli

Kauppakeskuksen yhteyteen rakennetaan yhteensä 6 000-neliöinen, 14 padelkentän ja kahden tenniskentän kokonaisuus vuoden 2021 aikana. Myös Ideapark Sportissa on käynnissä isot muutostyöt.

Ideapark avaa tänä kesänä pihaansa 3 000-neliöisen ulkoalueen, jossa on neljä padelkenttää ja kaksi tenniskenttää.

Lisäksi piha-alueen pohjoispäätyyn valmistuu loppuvuodesta 2021 yli 13 metrin korkuinen ja 40 000-kuutioinen sisähalli, johon mahtuu kymmenen padelkenttää.

 

Halli tulee sijoittumaan Autoliiton Autopalvelukeskuksen viereen ja sen rakennustyöt alkavat kesällä.

Tulevan padelhallin toteuttaa KVR-urakkana Teräselementti Oy.

– Ideaparkiin rakentuva padelkeskittymä tulee olemaan kokonaisuutena Pirkanmaan suurin, kun ulko- ja sisäkentät lasketaan yhteen. Padelkentistä on pulaa Pirkanmaan alueella ja olemme iloisia, että voimme osaltamme vastata tähän tarpeeseen. Halli tulee olemaan helposti muunneltavissa, joten siellä voidaan tulevaisuudessa mahdollisesti pelata muitakin lajeja, iloitsee Ideaparkin hallituksen puheenjohtaja Tuomas Henttula.

Padelhallin ja ulkokenttien operaattoriksi tulee pohjoismaiden suurin padeltoimija, ruotsalainen PDL Group, joka avaa tytäryhtiönsä kautta Ideaparkiin ensimmäisen pisteensä Suomessa.

 

Myös kolmisen vuotta sitten avattu Ideapark Sport -liikuntakeskittymä kauppakeskuksen sisällä kasvaa entisestään.

Sen pienempi kenttä on jo laajennettu täysimittaiseksi salibandykentäksi. Nyt alueella tehdään muutostöitä ja moderni salibandyareena otetaan isosti käyttöön syyskuussa, kun salibandyseura Classic avaa oman F-liiga­kautensa Ideaparkissa.

Tiloissa tullaan vahvasti panostamaan elämyksellisyyteen muun muassa erilaisten teknisin ja digitaalisin ratkaisuin. Ideaparkista tulee samalla Classicin uusi koti, sillä urheiluseura siirtää toimintojaan kauppakeskukseen elokuun aikana.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?