Katso: Kaatuneitten muistopäivän juhlahetkestä livelähetys


LVS lähettää tänään livenä Kaatuneitten muistopäivän juhlahetken.

Tilaisuudessa kuullaan kunnanhallituksen jäsenen Tuukka Liuhan puhe sekä Hugo Suurosen trumpetilla soittamat Oi kallis Suomenmaa sekä virsi 577: Sun kätes, herra, voimakkaan.

Kunnan, seurakunnan ja kansalaisjärjestöjen yhteiset seppeleet lasketaan sankariristille ja Karjalaan jääneiden muistomerkille, vapaussodan muistomerkille Kirkkotorilla sekä vakaumuksensa puolesta kaatuneiden muistomerkille Ristimäkeen.

Juhlapäivää kunnioitetaan ja kukkalaitteet lasketaan poikkeusjärjestelyin.

– Kuntalaisten toivotaan käyvän muistomerkeillä omilla kunniakäynneillään juhlapäivänä puolenpäivän jälkeen. Poikkeuksellinen aika edellyttää poikkeusjärjestelyjä, mutta toivomme voivamme tarjota merkityksellisiä hetkiä etäyhteydellä, toteaa sivistysjohtaja Nina Lehtinen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?