Lempäälän lukion kevään 2021 ylioppilaat

Uudet 122 ylioppilasta painavat valkolakit päähänsä lauantaina 5. kesäkuuta Virta-kampuksella.

Lempäälän lukion kevään 2021 ylioppilaat: Amberla Inka-Tuuli Vilhelmiina, Avci Melisa Elif Aliina, Bouhlal Jakob Juho Johannes, Cederlöf Lassi Onni Kristian, Federley Rasmus Anton Tapio, Fonsén Rasmus Leo Petteri, Haavisto Hanna-Tuulia, Haavisto Heidi Aada Emilia, Haavisto Hilja-Maria, Haho Jenni Maria, Hakala Julia Petronella, Halme Hugo Eemeli, Hamppula Tuukka Ville Valfrid, Heino Alisa Greta Elisabet, Heinonen Ville Valtteri, Heiskanen Ville Emil, Hietaniemi Markus Juhani Matias, Hilden Julius Sakari, Hurme Ossi Aukusti, Hämäläinen Meeri Muusa Elina, Jaatinen Sanni Justiina, Jarva Jussi Jalmari, Joela Sarika Neea Jamina, Jokinen Suvi Julia, Juujärvi Julian Joni Jasper, Kankkonen Venla Kaarina, Kaseva Henrik Juhani Aleksanteri, Ketola Niko-Petteri Juhani, Kiuru Elina Sofia, Kivi Miika Ville Matias, Kivi Vilma Matilda, Koivisto Justus Jonnenpoika, Koivistonalho Ida Maria, Korja Elina Katariina, Korkeakoski Sonja Birgitta, Korkeakoski Vesa Matias, Kortelahti Väinö Rafael, Koskela Laura Pauliina, Kovero Leevi Johannes, Kulmala Emma Juulia, Kupi Elias Artturi Heikinpoika, Kähkönen Juho Kasimir, Lahti Markus Nuutti Viljam, Lahtinen Vilma Kirsikka, Laihiainen Susanna Tuulia, Laitinen Juha Olavi, Lehtimäki Iiris Helena, Lehtinen Joel Valdemar, Levä Julian Joona Juhani, Lukkarinen Silja Susanna, Lunden Eveliina Julia, Lähdeniemi Tapio Jaakko Johannes, Machlitt Silja Rhea, Maja Kiia Eerika, Majaus Nelli Lauriina, Manninen Julia Lyydia, Marjamäki Anne Johanna, Marjamäki Minna Leena, Marjamäki Nico Christian, Mecklin Katariina Aurora, Mikkonen Julia Aino Susanna, Mononen Minea Ellen Maria, Myllymäki Elna Amalia, Myllymäki Viivi Olivia, Myllynen Aino Kamilla, Mäki Sofia Matilda Susanna, Mäkinen Siina Hellin Maria, Mäkinen Suvi-Tuuli Linnea, Niemi Eemil Topias, Nieminen Otto Henrik, Ojala Ebba Kristiina, Parkkila Tomi Juhani (kaksoistutkinto), Pastell Petra Kristiina, Peikre Krislin, Pekola Arttu Eemeli, Penttinen Elias Ilpo Sakari, Perälampi Nella Maria Josefiina, Pitkänen Lassi Johannes, Pola Viivi Vilhelmiina Jannentytär, Poutsaari Anni Karoliina, Pääskynkivi Milja Olivia, Raisanen Alina Eerika, Raittinen Sofia Maria, Rantala Oskari Jere Olavi, Rantanen Janica Johanna, Rasi Anna Sofia, Raunio Kaisa Julia Aurora, Raunio Tuomas Antero, Rautio Emilia Josefiina, Reinikka Anttoni Jan Henrik, Rissanen Niko Ville Valtteri, Ristseppä Kaisa Inkeri, Ronkainen Vilja Selina, Ropponen Lassi Mikael Tapani, Rättö Rasmus Ilmari (kaksoistutkinto), Saari Elli Ilona, Salminen Hilda Matilda Olivia, Salo Elias Valo Viljam, Salonen Antti Tapio Ilmari, Salonen Eemil Oula Petrus, Saulamaa Emilia Susanna, Seppälä Anni Linda Hannele, Setälä Alina Amanda Ilona, Skippari Kukka-Maaria, Suuronen Onni Antero, Tiainen Leevi Aku Joonatan, Touru Melina Rauha Maria, Vahlberg Melina Sara Sofia, Valtamo Jooseppi Otto Arvid, Vartiainen Aada Anni Helena, Vehviläinen Joona Matias, Veikkolainen Juho Matti Olavi, Viitala Alvar Wiljami, Vilander Iisa Joanna, Viljamaa Samuel Eerikki, Viljamaa Sonja Helea, Virtanen Miisa Geila Michell, Virtanen Teemu Oskari, Vuori Milla Helena, Vähäsöyrinki Siiri Sofia, Väärälä Alisa Ada Katriina, Väätäinen Vili Albin.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?