Lempäälän-Vesilahden Sanomien vaalikone auttaa äänestäjää oman ehdokkaan löytämisessä

Lempäälän-Vesilahden Sanomien vaalikone on julkaistu osoitteessa lvs.fi/vaalikone. Vaalikone tarjoaa äänestäjälle näkökulmia oman ehdokkaan löytämiseen, sillä vaalikoneella voi tutustua kätevästi paikallisiin ehdokkaisiin ja verrata heidän mielipiteitään omiinsa. Vahvasti paikallisiin Lempäälän ja Vesilahden teemoihin pureutuvan vaalikoneen kysymykset on laatinut LVS:n toimitus.

Vaalikone on tärkeä osa Lempäälän-Vesilahden Sanomien kuntavaalisivustoa, joka löytyy osoitteesta lvs.fi/kuntavaalit. Sivusto kokoaa yhteen kaikki vaaliuutiset ja ehdokkaiden lähettämät mielipidekirjoitukset sekä perustiedot puolueista ja vaaleista. Lisäksi kuntavaalisivusto sisältää Lempäälän ja Vesilahde ehdokasgallerian, jossa ovat esillä kaikki paikalliset ehdokkaat.

Vaalisivustolta lempääläiset ja vesilahtelaiset äänestäjät saavat paljon tietoa äänestyspäätöksensä tueksi. Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

Vaalikoneessa näkyvät ne ehdokkaat, jotka ovat rekisteröityneet LVS:n vaalikoneen vastaajiksi. Ehdokkaat voivat edelleen rekisteröityä vaalikoneeseen, minkä jälkeen he saavat sähköpostiinsa vaalikonekutsun ja voivat tallentaa vastauksensa. Rekisteröityä voi osoitteessa lvs.fi/ehdokkaalle.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?