Vesilahden kuntavaalipaneeli torstaina 20.5. suorana lähetyksenä – Katso, ketkä ehdokkaat ovat panelisteina, ja lähetä kysymyksiä ennakkoon!

Vesilahden vaalipaneeli järjestetään torstaina 20. toukokuuta.

Kuntavaalit lähestyvät! Tervetuloa kuulemaan ehdokkaiden ajatuksia ja vaikuttamaan kuntapolitiikkaan! Pirkan opisto ja Lempäälän-Vesilahden Sanomat järjestävät Vesilahden kuntavaalipaneelin torstaina 20. toukokuuta kello 18–20.

Vaalipaneeli lähetetään suorana lähetyksenä YouTubessa.   

 

Seuraa Vesilahden paneelia: https://www.youtube.com/watch?v=x3qlRb93cd8

 

Voit lähettää etukäteen kysymyksiä Lempäälän-Vesilahden Sanomien päätoimittajalle: kari.pusa@lvs.fi

Vaalipaneeli toteutetaan verkkovälitteisenä etäpaneelina. Sekä panelistit että juontajat ovat omilla tietokoneillaan ja kaikki keskustelut toteutetaan Zoom-yhteyden avulla tietoverkossa.

Yleisö pääsee seuraamaan paneelista välitettävää YouTube-striimausta omilta koneiltaan. YouTube-lähetykseen johtava linkki julkaistaan Pirkan opiston kotisivuilla, Lempäälän-Vesilahden Sanomien prilehdessä ja Vesilahden kunnan kotisivuilla.

Paneelista tehdään myös tallenne, joka on nähtävissä viralliseen vaalipäivään 13.6. asti ainakin Pirkan opiston kotisivujen kautta.

Vaalipaneelin vetävät rehtori Matti Korolainen ja koulutuspäällikkö Annina Ärölä Pirkan opistosta. Paneelissa käsitellään kysymyksiä ja teemoja, joita kuntalaiset ovat nostaneet esiin Lempäälän-Vesilahden Sanomien kautta.

 

Paneeliin osallistuvat ehdokkaat:
Kristiina Pispala – Kokoomus                      
Ari Perämaa – Perussuomalaiset              
Aino-Riikka Simula – Keskusta                      
Ilari Virtanen – Vihreät                       
Marko Lounasranta – SDP

                        

Lue lisää kuntavaalipaneeleista: https://www.pirkanopisto.fi/tietoa-pirkan-opistosta/uutiset/Pirkan-opiston-kuntavaalipaneelit-17.-20.5.2021-verkossa-196.html

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?