Nyssen linjojen oli tarkoitus siirtyä liikennöimään Puistokadun kautta, mutta pysäkeille ei vielä pääse – Lue, mitä muutoksia kesäkausi tuo linjoihin

Bussiliikenteessä on Lempäälässä poikkeusjärjestelyjä 7.6. alkaen.

Nyssen linjojen 50, 52 ja 55 reitti kulkee Lempäälässä 7.–14. kesäkuuta suoraan Tampereentietä. Kesäkausi piti aloittaa liikennöimällä Puistokadun pysäkkien kautta, mutta paikalla oleva työmaa on vielä kesken.

Linjojen lähtö- ja pääteasema on Tampereentien pysäkki Lempäälän kirkko 7559/7560, Asematien risteyksen tuntumassa.

Manttaalitalon pysäkit Valkeakoskentiellä ovat linjan 52 käytössä.

 

Maanantaina 7. kesäkuuta kaikissa Nyssen busseissa ja ratikoissa tulee käyttöön lähimaksu.

Pankki- ja luottokortin sekä mobiililaitteen lähimaksulla voi jatkossa maksaa matkan kaikissa Nyssen busseissa ja ratikoissa. Lähimaksulla voi maksaa yksittäisen kertamaksun, joka on samanhintainen kuin aikuisten mobiilikertalippu.

Nyssen kyydissä voi edelleen maksaa matkansa myös matkakortilla tai Nysse Mobiilista ostetuilla mobiililipuilla. Nysse-alueen junaliikenteessä käyvät edelleen kausi- ja mobiililiput. Bussista voi ostaa kertalipun käteisellä, ja sillä voi vaihtaa myös ratikkaan lipun voimassaoloaikana.

Matkahuollon lippujen kelpoisuus Nysse-liikenteessä lakkaa 7. kesäkuuta. Kesäliikennekauden alusta Nyssen liikenteessä kelpaavat ainoastaan Nyssen lipputuotteet.

 

Kesäkauden 7.6. linjakohtaiset muutokset

Bussi 50: Linjan variaatiot A, B ja C loppuvat. Linja jatkaa reitillä Haurala – Lempäälä – Ideapark – Kulju – Sääksjärvi – Taatala – Viinikka – Ratina – Koskipuisto – Keskustori. Laasonportin, Ahtialan ja Vanattaran palvelun hoitaa uusi linja 52.

Bussi 52: Uusi linja aloittaa palvelunsa reitillä Laasonportti – Ahtiala – Lempäälä – Hakkari – Moisio – Ruskea-ahde/Vanattara – – Kulju – Väinölä – Kukonkorpi – Ahonperä – Sääksjärvi – Viinikka – Ratina – Koskipuisto – Keskustori – Pyynikin kirkkopuisto – Pyynikintori

Bussi 55: Ei muutoksia kesäkaudella.

Bussi 58: Ei muutoksia kesäkaudella.

Bussi 60: Uusi linja aloittaa reitillä Valkeakoski – Ideapark – Tampere.

Bussi 63: Linjan palvelu loppuu sellaisenaan. Syksyllä samalla reitillä aloittaa bussi 39.

 

Lue myös:

Nyssen liikennöimät bussit eivät kulje jatkossa Birgitan kirkon editse – Linjat kiertävät Puistokadun kautta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?