Äänestäjä, löydä oma ehdokkaasi Lempäälän-Vesilahden Sanomien vaalikoneella

Lempäälän-Vesilahden Sanomien vaalikone on äänestäjän apuna oman ehdokkaan löytämisessä. Vaalikoneella voit tutustua kätevästi paikallisiin ehdokkaisiin ja verrata heidän mielipiteitään omiisi. Vahvasti paikallisiin teemoihin pureutuvan vaalikoneen kysymykset on laatinut LVS:n toimitus. Vaalikone löytyy osoitteesta lvs.fi/vaalikone.

Lempäälän-Vesilahden Sanomien vaalinetistä löydät vaalikoneen lisäksi paljon muitakin vaalisisältöjä. Vaalinetti löytyy osoitteesta lvs.fi/kuntavaalit.

Vaalinetti kokoaa yhteen kaiken oleellisen kuntavaaleista Lempäälässä ja Vesilahdessa:

Vaalisivustolta saat paljon tietoa äänestyspäätöksesi tueksi. Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa 26.5.–8.6.2021 ja ulkomailla 2.–5.6.2021. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?