Poliisilla kiireinen juhannusaatto – tappelut, juopuneet ihmiset ja liikenteestä aiheutuvat tehtävät työllistivät

Poliisilla oli kiireinen juhannus. Kuva: LVS-arkisto

Poliisi arvioi, että Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella oli hyvin vilkasta juhannusaattona. Poliisia työllistivät muun muassa erilaiset tappelut, juopuneet ihmiset ja liikenteestä aiheutuvat tehtävät. Pirkanmaalla tehtäviä oli hetkittäin runsaasti, mutta tahti rauhoittui aamua kohti.

Juhannusaaton tehtävät eivät kuitenkaan poikenneet tavallisesta kesäviikonlopusta.

 

Poliisi valvoi liikennettä sekä maalla että vesillä juhannusaattona. Liikenne oli selvästi hiljaisempaa juhannusaattona verrattuna torstaihin, jolloin juhannuksen menoliikenne oli vilkkaimmillaan. Liikenne etenkin 9-tiellä liikenne oli torstaina runsasta.

Poliisin venepartiot puhalluttivat useita veneellä liikkuneita henkilöitä vesillä poliisilaitoksen alueella. Useampi veneilijä puhalsi yli nolla promillea, lopputuloksen jäädessä kuitenkin alle rangaistavuuden. Poliisilaitoksen alueelta kirjattiin kaikkinensa pari ruorijuopumusta.

Venepartiolla oli yksi hälytystehtävä Kangasalla häiriköivistä vesijeteistä. Heidät tavoitettiin ja ohjeistettiin siitä, miten vesillä tulee toimia. Lisäksi tavattiin yksi veneilijä, joka vaaransi liikenneturvallisuutta vesillä. Näiden lisäksi poliisi antoi huomautuksia pienemmistä rikkeistä vesillä.

Mantereella poliisi on kirjannut ilmoituksia erinäisistä liikennerikoksista ja rattijuopumuksista.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?