Rokoteajanvaraus laajenee 16-vuotiaisiin – varallaololistalta voi nyt saada tehosterokotteen

Rokotusajanvaraus laajenee 16 vuotta täyttäneisiin Lempäälässä. Kuvituskuva.

Lempäälässä koronarokotuksen ikäraja laskettiin 16 vuoteen. Rokotusajan voi varata verkkoasioinnin kautta tai koronapuhelimesta arkisin kello 8–15 välillä numerosta 041 730 3436.

Alaikäisten toivotaan keskustelevan rokotuksestaan huoltajien kanssa ennen ajan varaamista.

Rokotuksen varallaololistalle voi ilmoittautua kunnan sivuilta löytyvän kyselylomakkeen kautta. Varallaololista on sitä varten, ettei rokotteita menisi hukkaan, jos esimerkiksi varatuille ajoille jätetään tulematta. Varallaololistan kautta täytyy varautua saapumaan nopealla varoitusajalla rokotettavaksi.

Jo listalle ilmoittautuneet, ja ei vielä rokotukseen kutsutut, voivat varata itselleen ajan rokotukseen kun ikäperuste tulee täyteen. Nyt varallaololistan kautta voi ilmoittaa myös halukkuutensa tehosterokotteen aikaistamiselle. Listalla kuitenkin priorisoidaan ne, jotka eivät ole saaneet vielä yhtäkään rokotetta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?