Pitkäkyntiset vierailivat rivitalon asunnoissa asukkaiden nukkuessa sisällä − Murtovarkaita Narvassa Jaakkolantiellä

Saaliiksi lähti kaikkea arvokasta yksityisomaisuutta, muun muassa puhelimia, koruja, käteistä sekä tärkeitä papereita, kun sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 25.­−26. heinäkuuta arviolta noin kello 1.00−4.00 ainakin kahteen rivitaloasuntoon murtauduttiin kahdessa eri rakennuksessa Jaakkolantiellä Vesilahden Narvassa.

Tapaus oli poikkeuksellisen törkeä, sillä rikokset tehtiin asukkaiden ollessa kotonaan nukkumassa. Taloissa asuu paljon vanhusväestöä. sisään tunkeutumista ilmeisesti helpotti se, että moni asukas piti yöllä ovia tai ikkunoita auki asuntoaan viilentääkseen.

 

Poliisipartio oli hälytetty Valkeakoskelta heti varhain maanantaiaamusta tutkimaan tapausta. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lassi Suoranta tiedottaa tapauksesta lisää tiistaina.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?