Lautakunnista vain yhdessä puhetta johtaa nainen

 

Lempäälän kuudesta lautakunnasta viidessä on mies puheenjohtajana. Sekä Kokoomuksella, Perussuomalaisilla että Sosiaalidemokraateilla  on puheenjohtajan paikka kahdessa lautakunnassa. Vain hyvinvointilautakunnalla on nainen varsinaisena puheenjohtajana.

 

Lempäälän sivistyslautakunnan puheenjohtajana toimii Antti Kiiveri (ps.). Lautakunnan ensimmäinen varapuheenjohtaja on Hanna Kairimo (sd.) ja toinen varapuheenjohtaja Pasi Huhtala (kok.). Lautakunnan muut jäsenet ovat Erkki Hytönen (kok.), Johanna Kalliomäki (kok.), Pauliina Hirviniemi (kok.), Mikko Koivuluoma (sdp.), Elina Kiiveri (ps.), Tuukka Liuha (kesk.), Birgit Backlund-Palander (vihr.) ja Anne Nalli (kd.).

Lempäälän hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja on Tuula Petäkoski-Hult (sdp.). Ensimmäinen varapuheenjohtaja on Antti Perälä (kok.) ja toinen Heidi Alakoski (ps.). Muut jäsenet ovat Henri Lindholm (kok.), Hannele Hemminki (kok.), Marja Sundström (kok.), Jorma Kunnas (sdp.), Vesa Holli (ps.), Jarkko Lahtinen (kesk.), Anu Nevalainen (vihr.) ja Virva-Mari Rask (vas.).

Yhdyskuntalautakunnan puheenjohtaja on Kari Tolonen (kok.), ensimmäinen varapuheenjohtaja Vilma Virolainen (vihr.) ja toinen varapuheenjohtaja Henri Haapajoki (sdp.). Muut jäsenet ovat Juho Palokangas (kok.), Tuija Seppänen (kok.), Sari Strömsholm (kok.), Anita Haapasalmi (sdp.), Markku Majuri (ps.), Mikko Viitanen (ps.), Tapio Kuisma (kesk.) ja Marianne Niemi (kesk.).

 

Viranomaislautakunnan puheenjohtaja on Heikki Havukainen (sdp.) ja varapuheenjohtaja Timo Talvilaine (kok.). Muut jäsenet ovat Jarmo Talasrinne (kok.), Tuula Toikka (kok.), Viivi Siuko (vihr.), Pasi Joensuu (ps.) ja Merja Lohilahti (kesk.).

Kunnan tarkastuslautakunnan puheenjohtaja on Esko Ruottunen (ps.) ja varapuheenjohtaja Maikki Hämäläinen-Ylikahri (kesk.). Muut jäsenet ovat Eero Ruotsila (sdp.), Kaisu Keisala-Kaseja (vihr.) ja Timo Viitanen (kd.).

Lempäälän keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja on Martti Nelimarkka (kok.) ja varapuheenjohtaja Heikki Hult (sdp.). Lautakunnan muut jäsenet ovat Timo Aalto (ps.), Elina Hatakka (kesk.) ja Saana Raatikainen (vihr.).

 

Lue myös:

Träskbäck johtamaan valtuustoa, Päivänen kunnanhallitusta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?