Osuuspankin kassapalvelut toimivat Lempäälässä jatkossa vain ajanvarauksella

OP Tampereen Lempäälän toimipisteeltä saa jatkossa kassapalveluja vain ajanvarauksella. Kuva: LVS-arkisto

OP Tampereen kassapalvelut toimivat Lempäälässä jatkossa vain ajanvarauksella. Muutos tulee voimaan 1. lokakuuta alkaen.

Kassapalveluilla tarkoitetaan esimerkiksi käteisen nostoja ja talletuksia, tilisiirtoja, laskunmaksuja sekä maksukortteihin, verkkopalveluun ja tunnuksiin liittyviä asioita.

 

OP Tampere tiedotti maanantaina 23. elokuuta, että Lempäälän lisäksi myös Ylöjärven, Nokian ja Hämeenkyrön toimipisteissä siirrytään ajanvarauksella toimivaan kassapalveluun.

– Muutoksella pyritään tehokkaampaan ja sujuvampaan asiakaspalveluun, kun asiakkaan asiaa käsitellään alustavasti jo puhelimessa: asiakas välttyy jonottamiselta ja turhilta pankissa käynneiltä, saa oman palveluajan oikealle asiantuntijalle ja tarvittaessa sopivammat pankkipalvelut käyttöönsä, perustelee muutosta liiketoimintajohtaja Jani Eenola OP Tampereesta.

Asiakkaat käyttävät pankin mukaan kassapalveluita aiempaa vähemmän perinteisin käteispalveluihin, sillä käteisen käyttö ja perinteisten käteisnostojen ja -talletusten tarve ovat hiipuneet.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?