Suunnista taiteen luo: Rämsöössä on esillä kauniita ja mystisiä maalauksia – Katso kuvia Susanna Kaapun ja Leena Seppälän töistä

Susanna Kaapun teos nimeltä Tunnustelija.

Elokuun viimeisenä viikonloppuna, 28.–29.8, Pirkanmaalla järjestetään Taidesuunnistus-tapahtuma, jossa yleisöllä on mahdollisuus vierailla ateljeissa, työtiloissa, gallerioissa ja muissa näyttelypaikoissa tapaamassa taiteilijoita.

Suunnistuskohteet ovat avoinna molempina päivinä kello 11–17.

Taidesuunnistuksen yksi kohteista on Vesilahden Rämsöössä, missä esillä on teoksia kahdelta taiteilijalta, Susanna Kaapulta ja Leena Seppälältä.

Kaksikolta on esillä laaja kattaus maalaustaidetta.

Leena Seppälän Lato-niminen teos.

Susanna Kaapu on kuvataiteilija ja valokuvaaja, joka työskentelee suuren osan vuodesta mökkinsä ateljeessa.

Kaapu on tunnettu luonto- ja autiotalokuvauksistaan. Teoksista henkii mystinen, symbolistinen luonnontarkkailijan ylistyslaulu ympäröivän erämaan kauneudelle.

 

Leena Seppälän maalauksissa korostuu kolorismi; esillä on runsaasti värikylläisiä öljyvärimaalauksia, sekatekniikalla toteutettuja teoksia sekä akvarelli- ja tussimaalauksia.

Aiheet vaihtelevat ihmisfiguureista maisemiin, mukana on myös kattaus valmiiksi kehystettyjä muotipiirrosaiheisia akvarelleja.

 

Kohteen osoite on Rämsööntie 1162. Kaapun ja Seppälän yhteisessä kohteessa taide on esillä koronaturvallisesti ilmavissa teltoissa, Susanna Kaapun mökin pihapiirissä.

Suunnistuskohde sijaitsee Sastamalan rajan tuntumassa Rämsööntie 1162:ssa, Susanna Kaapun mökin pihapiirissä. Paikan tunnistaa helposti punakeltaisesta mökistä sekä pihamaan poikki kulkevista värikkäistä viirinauhoista.

Teokset ovat esillä teltoissa, joten käynti kohteessa onnistuu koronaturvallisesti.

 

Mökin vehreässä puutarhassa sijaitsee myös mökkiateljee, johon kurkistaessaan saa nähdä pienen vilauksen taiteilijan maailmasta, jossa mm. autiotalo-, metsä- ja peura-aiheiset sekä mystiset, abstraktit maalaukset syntyvät.

Piha-alue on esteetön, mutta ateljeerakennukseen noustaan muutama porras.

Rohkeimmille taidesuunnistajille on tien toisella puolen tarjolla astetta sensuellimpi taide-elämys, jonka löytää vain uskaltautumalla kurkistamaan vanhaan muuntajatorniin.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?