Iiris Savolainen Etelä-Suomen mestariksi

LeKin nuori punttilupaus Iiris Savolainen kävi noutamassa itselleen lisää palkintokaapin täytettä, kun Espoon Tempaus-Areenalla kilvoiteltiin Etelä-Suomen parhaiden nostajien titteleistä. Tiukan kisarupeaman keskellä Savolainen nosti kelpo tuloksen sarjaan 49 kiloa tempaamalla 52 kiloa ja työntämällä 60 kiloa. Tulos sivusi Savolaisen yhteistulosennätystä ja oikeutti kisan jälkeen nousemaan korkeimmalle palkintopallille.

Kilpailu toimi hyvänä kenraaliharjoituksena syyskuun 24. päivä nostettaville alle 20-vuotiaiden EM-kilpailuille. Savolainen sai kutsun Rovaniemellä nostettaviin EM-kilpailuihin ja näin ollen hänen paikkansa kisajoukkueessa varmistui. Savolainen mahtuu alle 20-vuotiaiden sarjaan vielä viisi vuotta, joten tulevina vuosina saadaan odottaa lekiläisvärien vakiinnuttavan paikkansa nuorten maajoukkueessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?