Kysely: Kiinnostaako sinua asuminen Lempäälän keskustassa?

Kerrostaloja nousee seuraavaksi muun muassa Ryynikkään Valkeakoskentien pohjoispuolelle Manttaalitalon naapuriin alueelle, joka Lempäälä-talon rakentamisen aikana on palvellut varastona. Kuva: Arkkitehdit MY

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?