Lempäälän läntisellä laiturilla melua aiheuttavia töitä yöaikaan

Lempäälän rautatieaseman läntisen laiturin eteläpäässä on korjattu laiturin kaatoja lokakuun aikana. Hankkeen työt jatkuvat toimimattoman lämmityselementin poistamisella sekä laiturielementtien korjaamisella. Viikolla 42 läntisellä laiturilla tehdään piikkaustöitä, jotka aiheuttavat melua rautatieaseman ympäristöön yöaikaan.

Lämmityselementin poistaminen sekä laiturielementtien korjaustyöt toteutetaan junaliikenteen sallimissa raoissa. Töitä tehdään 17. lokakuuta alkaen öisin kello 22–06. Melua aiheuttavaa laiturielementtien piikkausta tehdään 18.–22. lokakuuta öisin kello 24–05. Kaikkien lämmityselementin poistamiseen ja laiturielementtien korjaamiseen liittyvien töiden arvioidaan valmistuvan marraskuun loppuun mennessä.

Työllä ei ole vaikutuksia junaliikenteeseen. Läntinen laituri rajataan öisin lähes koko pituudeltaan työmaa-alueeksi, jolloin ulkopuolisten pääsy laiturille estyy. Laituri avataan aamuisin ja on normaalisti henkilöjunaliikenteen matkustajien käytössä.

Työt eivät aiheuta muutoksia asemanseudun kulkureitteihin. Kulku läntiselle laiturille tapahtuu Asematien kautta, reitti on esteetön. Pääsy läntisen laiturin eteläpään lippuautomaatille säilyy myös yöaikana.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?