Suurtoripäivä tuo noin 25 torikauppiasta Lempäälään

Suurtorilla on tarjolla herkkuja ja käyttötavaraa laidasta laitaan.

Suurtoripäivä tuo noin 25 torikauppiasta Lempäälään lauantaina 23. lokakuuta.

Suurtoripäivät ovat syntyneet kauppiaiden yhteistyöstä.  Yritys on perustettu vartavasten myyntitapahtumien järjestämiseen yhteistyöllä. Suurtoripäivä tarkoittaakin isompaa tapahtumaa kuin tavallinen toripäivä monilla toreilla, mutta pienempää kuin markkinat.

Lempäälässä järjestetään lauantaina 23. lokakuuta suurtoripäivä. Tarjolla on laajasti erilaisia tuotteita.

Herkkuja, kuten kalakukkoja, lettuja, lakuja, pullaa, kala- ja lihasäilykkeitä, muikkuja, hunajaa, savukalaa sekä käyttötavaraa, on laidasta laitaan: naisten ja miesten vaatteita, pipoja, teksti t-paitoja ja pipoja heijastavilla kuvilla, laukkuja ja lompakoita, kenkiä, imuritarvikkeita ja suodattamia, koreja ja puunkantokoppia, mattoja, huiveja, käsintyönä valmistettuja saippuoita sekä muita luonnonkosmetiikkatuotteita ynnä muita pienyrittäjien ja käsityöläisten tuotteita.

Toripäiviä pitäviä kauppiasrinkejä on syntynyt korona-aikana useita ja sen uskotaan olevan torikaupan nykyaikainen ja pysyvä muoto. Toripäivät elävöittävät perinteistä torikulttuuria.

Suurtori-kauppiasporukka koostuu noin 25:stä torikauppiaasta. Toripäiviä organisoi Suomen Tapahtumatrio Oy, eli Juha Heikkinen, Marko Latvala ja Esa Hyyppä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?