Puhelinlangat laulaa Manttaalitalolla – Katri Helenasta kertovaa musiikkinäytelmää tähdittävät tangokuninkaalliset Susanna Heikki ja Teijo Lindström

Suosikkilaulaja Katri Helenasta kertova ”Puhelinlangat laulaa” esitetään Lempäälän Manttaalitalolla sunnuntaina 24. lokakuuta.

Lempäälässä nähdään sunnuntaina 24. lokakuuta musiikkinäytelmä suosikkilaulaja Katri Helenasta.

Puhelinlangat laulaa on fiktiivinen musiikkikomedia, jossa kuullaan kattaus suositummista Katri Helenan levyttämistä lauluista, muun muassa Kesän lapsi, Kai laulaa saan, Mun sydämeni tänne jää, Katson autiota hiekkarantaa, Anna mulle tähtitaivas ja Minne tuuli kuljettaa.

 

Musiikkinäytelmä kertoo Katri Helenan saapumisesta synnyinpitäjäänsä Tohmajärvelle, koska hänelle on elämäntyönsä kunniaksi päätetty nimetä katu. Matkalla Katri Helena poikkeaa pikaisesti paikallisessa Unionin huoltamossa. Alkaa tapahtumasarja, jossa Katri Helenan ikivihreät suosikkilaulut ja elämänsä koskettavimmat kohdat siivittävät juonenkäänteitä.

Samaan aikaan paikallisen huoltamon tapahtumat hämmentävät soppaa niin, että syntyy nauruhermoja kutkuttava ikimuistoinen, nenäliinatkin esiin kutsuva farssikomediallinen tanssi.

 

Musiikkinäytelmää tähdittää Radio Nostalgiasta juontajana tunnettu vuoden 2015 tangokuningatar Susanna Heikki, tangokuningas Teijo Lindström, iskelmälaulajat Kalle Jussila ja Katja Karisukki. Musiikista vastaa Tampereen alueelta kotoisin oleva Quattro orkesteri, harmonikassa Alexi Heinonen.

Näytelmän on ohjannut Varkaudesta kotoisin oleva teatteriohjaaja Tuomo Salmela. Hän on saanut vuonna 2018 Teatterijärjestöjen keskusliiton kultaisen ansiomerkin 40 vuoden toiminnastaan teatterialalla.

Musiikkinäytelmän on kirjoittanut Katja Karisukki. Tuotannosta vastaa Keravalla toimiva ohjelmatoimisto Viihdeohjelmat.

 

Puhelinlangat laulaa esitetään Lempäälän Manttaalitalolla sunnuntaina 24. lokakuuta kello 15.

Lippuja voi ostaa ennakkoon lippu.fi, R-Kioskilta ja ovelta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?